Vanredno zasedanje Skupštine udruženja BMW Moto klub Srbija

Dana 27.06.2020. godine u prostorijama kafe kluba „Aurelio“ u Beogradu, a nakon ostavke dva člana upravnog odbora (iz ličnih razloga), održano je vanredno zasedanje Skupštine udruženja BMW Moto kluba Srbija. Na sednici je prisustvovalo 13 (trinaest) članova, koji su u skladu sa Statutom kluba, imali punomoćje i za članove koji nisu bili fizički prisutni, tako da je ukupan broj glasova bio 36 (trideset šest). Na inicijativu nekoliko članova na samom početku sednice, pokrenuto je pitanje usvajanja finansijskog izveštaja za prethodnu godinu, kao i pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu. Nakon diskusije, prisutni članovi su većinom glasova glasali protiv usvajanja finansijskog izveštaja, kao i za nepoverenje aktuelnom rukovodstvu. Predloženo je da Boris Milošević postane novi predsednik BMW Moto kluba Srbija, a Stanko Banjanac i Milan Todorović, članovi Upravnog odbora. Većinom glasova prisutnih članova, Skupština je donela odluku o imenovanju novog rukovodstva kluba. Nakon glasanja, Boris Milošević je u kratkim crtama predstavio svoju viziju funkcionisanja kluba i osnovnih prioriteta u budućem radu.

U skladu sa odlukama Skupštine BMW Moto kluba Srbija, sprovedene su i formalne promene u APR. Zahvaljujemo se pređašnjem rukovodstvu na postignutim rezultatima i želimo novom rukovodstvu puno uspeha u radu.

Zbog trenutne situacije - pandemije COVID-19, sve planirane aktivnosti kluba, zajedničke vožnje i druženja, otkazane su do daljnjeg. Članovima preporučujemo da uživaju u individualnim vožnjama i u manjim grupama, u skladu sa preporukama i zakonskim propisima. Molimo članove da slike i video zapise sa vaših tura podelite preko naših kanala na društvenim mrežama. Nadamo se da će pre isteka ove moto sezone situacija biti u potpunosti normalizovana i da ćemo imati prilike da ostvarimo planirane zajedničke vožnje članova kluba.


Impresum:  Udruženje BMW Moto klub Srbija

BMW Moto Klub Srbija +38163320343

  • BMW Moto Klub Srbija