ODLOŽENO DO DALJEG! Trening vožnje za članove BMW Moto Kluba SrbijaTrening koji je trebalo da se održi 31.05.2020., pa je odložen zbog nepovoljnih vremenskih uslova za 07.06.2020., iz istog razloga ODLOŽEN JE DO DALJEG!


Svi prijavljeni i zainteresovani će blagovremeno biti obavešteni kada će biti objavljen novi termin za održavanje treninga.


Da podsetimo:

Za članove BMW Moto Kluba Srbija instruktori 2x4 Nomads, Motorcity i Centra za obuku vozača Euro Start provode prvi trening vožnje sa akcentom na razvoj pravilnih refleksa, nagla ubrzavanja i kočenja i izbegavanje iznenadnih prepreka. Na kursu, zajedno sa iskusnim instruktorima probaćete stare i nove vežbe koje će Vam, uz daljnju praksu, omogućiti da povećate bezbednost u vožnji motociklom. Kurs je pogodan kako za početnike tako i za one koji žele da osveže stara znanja pred aktivan početak sezone kao i da razviju nova.


Instruktori na kursu

Anton Griev - Instruktor Motorcity, takmičar u RSBK šampionatu i Gymkhana International, trener Gymkhana Cup

Japranin Aleksandar - Instruktor 2x4 Nomads, trener RSBK tima TRD

Miša Hromčik - Osnivač i instruktor Euro Start škole


Kurs je ograničen na 15 polaznika kako bi se svakom polazniku posvetila posebna paznja. Zbog toga je važno da se prijave za učešće pošalju što pre. Prijave poslati na adresu: service@2x4station.com


Za članove BMW Moto Kluba Srbija trening je besplatan.


Kada vremenski uslovi dozvole, kurs će se održati u Zrenjaninu. Okupljanje će biti u 10:30 u Centru za obuku vozaca "Euro Start" na adresi Dr. Emila Gavrila 11a, Zrenjanin.

Impresum:  Udruženje BMW Moto klub Srbija

BMW Moto Klub Srbija +38163320343

  • BMW Moto Klub Srbija