Klupska vožnja - subota 20.07.2019.Okupljanje je od 9:00h ispred kafića "SIESTA" na Novom Beogradu, Bulevar Zorana Đinđića 59, pored sportske Arene "Soko Štark". Koordinate kafića "Siesta" su N 44.81465, E 20.42403, postoji veliki parking u Bulevaru Zorana Đinđića naspram kafića.


Start vožnje je u 10:00h. Krećemo na vreme, ko ne dođe na vreme može da nas stigne kod Smederevske tvrđave.


Vozimo do Bubanj potoka autoputem "Gazela", tu se isključujemo i idemo kružnim putem preko Leštana pa dalje uz Dunav do Smederevske tvrđave, gde pravimo pauzu i pijemo kaficu.


Nastavljamo preko Smederevske Palanke, do Oplenca gde ćemo posetiti Mauzolej Kralja Petra I, posetićemo i Kriptu. Ima se šta videti...

https://www.360vr.rs/verski-objekti/crkva-svetog-djordja-oplenac.php


Nastavljamo do Mladenovca na ručak, do pečenjare "Daščara".

http://www.restorandascara.com/


Troškove ručka sami pokrivamo, na način da se račun deli na broj prisutnih. Primer: Ukupan račun je 20.000 din, nas je ukupno 20 osoba, svaka osoba plaća po 1.000 din.


ZA VREME RUČKA, PODELIĆEMO ČLANSKE KARTICE! :)


Posle ručka, nastavljamo do Avale, idemo do gore, pa se spuštamo dole pored tornja, i laganom vožnjom nastavimo do mosta na Adi, gde ćemo se rastati u zdravlju i veselju.


Cela vožnja je dugačka nekih 220 km. Nije naporno, nadamo se lepom vremenu i dobrom druženju.


Kompletnu rutu vožnje možete videti ovde:

(Kliknite na sliku za detalje)


Molimo članove da se odazovu u velikom broju kako bi nam bilo lepo.


Na ovu vožnju smo pozvali i članove Viber grupe "BMW Boxer" kako bi se malo bolje upoznali i kako bi se nekoliko članova Viber grupe eventualno učlanili u naše Udruženje "BMW Moto Klub Srbija".


Napominjemo da je ovo kategorija "vožnje u grupi", što podrazumeva jednu laganu i opuštenu vožnju gde je preticanje neprikladno i gde ćemo gledati da SVI poštujemo SVE ostale učesnike. Hvala vam unapred na razumevanju i na prihvatanju "sigurne vožnje".


Vidimo se u SUBOTU 20.07.2019. u 9:00h! Kafica, pa vožnjica...

Impresum:  Udruženje BMW Moto klub Srbija

BMW Moto Klub Srbija +38163320343

  • BMW Moto Klub Srbija