Izveštaj sa Xross BMW Adventure RideKratak izveštaj sa Xross BMW Enduro Ride događaja koji je održan na Tari, a na kojem su učestvovali i pojedini članovi BMW Moto Kluba Srbija.


Do Tare je organizovana zajednička vožnja koja je od Beograda vodila do Loznice gde smo pravili prvu pauzu. Zatim nas je put vodio uz Drinu gde smo na preporuku članova BMW Moto Kluba uživali u roštilju "na kilo" u etno selu Bok u Vrhpolju. Nakon ručka, laganom vožnjom stižemo do odredišta gde je upravo u toku bio prolog Xross trke.


Nije izostalo ni večernje druženje do sitnih sati iako je za sutradan zakazana Xross BMW Adventure Ride vožnja.

Okupljanje i dogovor pred polazak... Interesantno zamišljena vožnja koja obuhvata kombinaciju asfalta i blažeg offa gde se išlo od najlakšeg ka težem uz pauze za sabiranje utisaka i preispitavanje mogućnosti. Odlična ruta, sa još boljim vodičima, dobro društvo i usputne stanice na kojima se uz odmor pričalo o svemu i svačemu. Slike i video govore više od reči... Na startu, bilo je po rečima organizatora preko 70 motora. Kako je dan odmicao i teren za vožnju postajao sve ozbiljniji, kolona se osipala pa je kompletnu trasu prošlo nešto manje od polovine motora.
Nakon vožnje organizovan je ručak. Pasulj ili gulaš po izboru. :) Prava stvar za okrepljnje od relativno naporne vožnje. Ne toliko naporne kao zahtevne, koliko je visoka temperatura uticala na energiju. Svakako nakon ručka i osveženja ponovo smo bili spremni za druženje.


Druženje je organizovano uz živu muziku i rokenrol hitove što je po reakciji publike naišlo na pozitivan odjek.


Povratak za Beograd je dogovoren rutom koja je malo išla neasfaltiranim putevima, a kasnije se završila zajedničkom vožnjom kroz severne delove centralne Srbije.


Sve u svemu, zanimljiv događaj, sa dosta učesnika. Nadamo se da će se uskoro organizovati slična okupljanja.

Impresum:  Udruženje BMW Moto klub Srbija

BMW Moto Klub Srbija +38163320343

  • BMW Moto Klub Srbija